• (Android/iOS) Last Fortress: Underground podvádza nekonečný zdroj

    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Last Fortress: Underground ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Last Fortress: Underground IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ podvádza nekonečný zdroj ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Last Fortress: Underground 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Prečo musí byť hra o pevnosti a zombie zároveň aj aliančnou a vojnovou hrou? Táto hra by bola oveľa lepšia bez neustálej drámy nútenej zaoberať sa deťmi a aliančnými nezmyslami. Taktiež chat nefunguje bez pripojenia na wifi.

    Naozaj dobrá hra. Po 2. dni to prestalo rozprávať. Postavy prestali rozprávať. Opravte prosím, že je to časť hry, ktorá sa mi páčila najviac.

    Hra na vykrajovanie sušienok. Zaplatiť za výhru. Ale je to dobrý žrút času.

    Nefunkčné a drahé na hranie. Žiadne pokyny a veľmi málo uverejnených sprievodcov. Dnes, keď som sa pokúsil aktualizovať, vymazal moje herné dáta. Mal som to na automatické ukladanie a viazané na môj Google Play. Znovu sa otvoril na začiatku a všetok vynaložený čas a peniaze sú preč. Nehrajte túto hru.

    Nie, toto nebola hra o peniaze, túto hru si môžeme užiť aj bez použitia jediného centu, veľmi dobrá hra

    Ani sa tým netráp, pokiaľ nechceš vyhodiť peniaze. Hovoria, že „počúvajú spätnú väzbu“, ale keď tak urobia, DEVS sa obráti a bude vás to stáť peniaze. A každá aktualizácia, ktorú urobili, všetko, čo urobili, je, že odobrali alebo zvýšili ceny všetkého, aby bolo ťažšie napredovať. Robia málo pre zlepšenie hry, je taká plná chýb, ktoré opakovane odmietajú uznať a pokúsia sa povedať, že ide o vaše sieťové pripojenie. Ak by som mohol dať 0 hviezdičku, dal by som to. Strašná hra.

    Aktualizácia by mala byť lepšia, ale existujú nové palivové limity na 10, len ak chcete viac, musíte zaplatiť peniaze za nákup, čo nie je správne. Nie všetci hráči si môžu dovoliť peniaze. Len odháňate hráčov, pre niektorých hrdinov je ťažké získať úlomky, takže dúfajte, že ste sa do tejto oblasti pozreli vážne. Väčšina hráčov si nemôže dovoliť platiť, ale majú čas hrať.

    Príliš ťažké získať hrdinu triedy S Teraz je príliš ťažké vystúpiť na legendárneho hrdinu, potrebujete dva oranžové, aby ste sa stali legendárnymi, prineste späť starý vzostup, príliš veľa hráčov túto hru ukončilo, som zo Z1, urobte niečo alebo aká je táto hra ešte zomriete ,

    Sú tam nejaké chyby, ale vidím veľký potenciál.

    Len škoda že to nie je po našom

    Túto hru hrám naozaj rád. Bohužiaľ, keď sa aktualizácia uskutoční posledné 3 dni, nastane problém, nemôžem variť pri večeri, keď stlačím vľavo hore, zamrzne a ikona lyžiara sa zasekla, prosím pomôžte, moji hrdinovia sú hladní a sú naštvaní


  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :